Altan på entrésidan klar, och lite glada lysen

Hittade en kartong med Happy Lights och kunde inte låta bli. Alla tycker det ser knäppt ut utom jag, som tycker att man blir glad av dem :)

image

Mysigt på kvällen men det framgår förstås inte med min mobilkamera, ljuset är dessutom mycket varmare:

wpid-DSC_0898.jpg

Sambon har byggt altan på entrésidan i helgen, så bekvämt det blev på bergskanten. Plötsligt ser det ut som att vi bor i huset, och nu kan man börja planera för hur trädgården (eller snarare naturen) ska ansluta till däcket. Så småningom ska det fortsätta runt hörnet och bli en större altan på gaveln. I helgen märkte vi dock att framsidan blir favoritplatsen när det blåser från sjön, här blir det varmt och lä:

image

Kyrkbänkarna har vi köpt på auktion förra året, de är 3,5 meter långa. Vi är glada att vi bytte till större lyktor också, av någon anledning ser allt så smått ut mot fasaden:

image

Lyktan och zinkhinkarna är även de från farmors barndomshem. Kul att äntligen få ta fram alla prylar vi har samlat på oss :) Till höger skymtar en potatiskorg som nu får bli leksakskorg:

image

image

Även här blir det mysigt på kvällarna när lamporna lyser:

image

Nu blir det gräsklippning och ut med trädgårdsmöbler på turistinformationen i Nedre Lagnö, och sedan besök i Tyrislöt i vackra S:t Anna skärgård!

This entry was posted in Sankt Anna Söderköping, Trädgård, Vårt eget husbygge. Bookmark the permalink.

Kommentera