Barnrum, trägolv och DIY sängbord

Titta vilket fint barnrum! Väggen av gamla lastpallar skulle jag gärna plagiera, men vet inte om jag har tålamod. Det är nog faktiskt en av de få idéer med lastpallar jag gillar, annars tycker jag den trenden är klart överskattad:

7fdba85bfa00fb67d28317da3b0a158d

Den här tonen skulle jag gärna ha på vissa av våra trägolv. Håller just nu på att betsa en kommod och ser hur otroligt svårt det är och hur dåligt det blir (ojämnt, fläckigt) så jag är inte säker på att jag vågar mig på ett golv. Har annars funderat på pigmenterad fernissa:

a5e49031d7f36884a0e53606259100f7 (2)

I ett tidigare inlägg visade jag ett tips på att göra en lampa av gamla böcker. Här är ett annat förslag, kul sängbord eller sidobord även om jag förstås skulle föredra färg:

secondColumn (5)

This entry was posted in Inredning, Inspiration. Bookmark the permalink.

Kommentera