Billig lampfot blev roligare med rep

Nu kanske jag inte kan kalla detta för rep utan det är väl snarare snöre, och jag hade hellre tagit ett lite grövre rep men jag skulle bara testa idén. Jag tog ett billig lampfot från sommarstugan och klädde helt enkelt in den i snöret (som är en ekologisk och ganska ojämn variant). Nu ska den bara få en mer passande lampskärm och så fattas som vanligt själva huset, där lampan ska stå. Vad kul det är att pyssla, det borde vuxna göra oftare!

image

image

image

 

image

Jag skulle gärna vilja ha en bättre kamera när det är dags att börja fota i nya huset, det är svårt att få till bilder med min mobil. Synd att det är en sån djungel bland pryttlar, är man inte teknikintresserad så undviker man ett nyköp i det längsta, finns för mycket funktioner, för mycket att välja mellan och för många påstridiga säljare – det får mig att känna mig utsatt eller ansatt så snart jag går in i en elektronikbutik…

This entry was posted in Pyssel. Bookmark the permalink.

Kommentera