DIY guldlyktor med sprayfärg

Jag har länge tänkt att jag skulle prova de populära graffitifärgerna på sprayburk, och nu har jag fått min första leverans. Jag hittade några lyktor jag gärna ville förändra på olika sätt. Den här fina ser ut som en kotte men jag gillade inte alls färgen, så bara konstig ut:

image

I guld passar den mig mycket bättre! Dåliga mobilbilder men det blev riktigt bra och det var väldigt lätt att använda sprayen:

image

Den här fina ugglan var i min mest älskade gröna färg, men grönt ljus blir aldrig mysigt tycker jag:

wpid-DSC_0635.jpg

Jag provade att måla den inuti och nu blir ljuset guldigt fint men lyktan är fortfarande i min finaste gröna:
wpid-DSC_0663.jpg
De här metallyktorna glömde jag fota innan men de var i olika neonfärger och passar mig mycket bättre i guld:
wpid-DSC_0665.jpg

Och så har jag provat att måla en träkommod också. Jag sprayade den svart och har använt blank lack ovanpå. Det här blev inte alls bra och sprayfärg passade inte alls mig vad gäller att måla på möbler. Det går åt MASSOR för att täcka, och det bli ”spår” av strålen hur man än bär sig åt. Nej, till möbler passar det inte enligt mig, där kör jag med lack och pensel i fortsättningen. Men annars, vad roligt med sprayfärg, ska snart prova den gröna också!

This entry was posted in Pyssel. Bookmark the permalink.

Kommentera