En anledning att köpa en ny väska – eller åtminstone en tygpåse

Jag vet inte om det är ett allmänt kvinnligt ”problem” men jag har alldeles för många väskor. Det går helt enkelt inte att låta bli när man hittar en väska som är ”precis jag”… Nu har jag i alla fall dämpat mig och köper inte längre väskor lika lätt. Men så idag har jag hittat en anledning att hålla ögonen öppna.

Jag har tidigare visat en fin dörrstopp som skulle passa hos oss i Sankt Anna. Nu hittade jag en annan variant på Mios hemsida, och ser att även de säljer den som finns på Åhléns. Jag gillar inte just denna ”väskdörrstopp” men kan lätt föreställa mig en annan på samma enkla tema. Nu gäller det att hitta en fin tygpåse (och jag som såg flera fina hemtryckta på Mogata marknad i helgen) och göra en egen dörrstopp:

Chester_gr-_29785

This entry was posted in Inredning, Pyssel. Bookmark the permalink.

Kommentera