Internet tog slut…

Ja, det där med teknik och teleoperatörer, det är verkligen hur som helst nuförtiden. Vi bytte till Tele2 trådlöst bredband när vi flyttade eftersom det inte fanns någon teleledning till tomten. Allt fungerade superbra under ”betänketiden”. Sedan var vi kunder och då tog internet slut efter 17 dagar, trots att vi bara använder nyhetssajter, mail och annat enkelt. Så nu idag, den 1 maj har vi fått nya gigabyte, får se hur länge de räcker den här gången. Helt värdelöst system som inte alls fungerade som utlovat, där man bara skulle få en lägre hastigheten efter 15GB (nu ändrat till helt slut efter 15GB).

Så här kommer ett påskinlägg, bättre sent än aldrig. Vi pyntade i år till skillnad från förra året:

image

image
Vardagsrummet börjar också vara klart, med böcker från vägg till vägg och från golv till tak. Det blev mysigt, och långt ifrån vitt och fräscht:
image
Skolplanschen med noshörning och vildsvin fick plats i andra änden, tillsammans med skrivbordet jag fick i födelsedagspresent:
image
I köket blev det säl och val istället. Jag gillar verkligen skolplanscher men nu måste jag gallra. En med ormar och tre med svampar åker till försäljning. Vi får knappt plats så mycket saker har vi…
image
Korpen Skorpan och mammas saxar hänger kvar.
image

Nu hoppas jag att internet räcker till inredningsbloggning i fortsättningen…

This entry was posted in Inredning, Vårt eget husbygge. Bookmark the permalink.

Kommentera