Kök och pärlspont på gång och så några pyssel-idéer

Igår penslade jag shellack på väggarna i köket, som nu nästan är helt klädda med pärlspont. Vi använder Kulturhantverkarnas shellack, har hört gott om den. Även glasverandan börjar få pärlspont, så kul att se det bli ett ”hem” istället för ett bygge. Om jag hinner så köper jag färg till köket idag (ska prova 1502Y) och kanske har tapeterna redan kommit! Dags med foton det vet jag, bara glömmer det hela tiden…

Den här idé var kul för barnrummet, bara att såga en skiva med valfritt motiv och fästa på befintlig garderobsdörr. En enkelt sätt att göra något annorlunda:

18627f3ce3aa0ead98d9cecba0ece068750

Jag har provat att skära i glas med eld och kallt vatten och det var förvånansvärt enkelt. Om jag bara kom på ett sätt att få ”snittet” snyggare så skulle jag ge mig på det här lyktorna (fast inte ha dem i trappen):
aa676cd3f94a0a2880898d643e14b76f

Klä in en lampskärm är ju superenkelt, och kul med ett eget motiv. Jag har en idé bara jag får lite energi någon dag (något år):
lampa

This entry was posted in Pyssel, Vårt eget husbygge. Bookmark the permalink.

Kommentera