Köksblandare klar, snabbt och ganska billigt

Jag lyckades inte hitta en köksblandare som var perfekt, dvs i rätt form, av ett bra märke, med diskmaskinsavstängning och med utdragbart duschmunstycke. Rätt form saknade något av det andra, en som hade allt blir omöjlig att hålla ren och priser över 15.000:- var inte intressant. Sedan hittade jag en som hade allt utom dusch, och ganska billig var den också. Dessutom finns det tillbehör till den som gör munstycket åtminstone vridbart så den fick det bli.

Vi chansade på en ny (för oss) webshop eftersom modellen inte fanns i någon butik. Det visade sig vara en utgången modell, därav det låga priset. Tack, tack säger vi och har inget emot att vara utgångna. När vi väl fått veta att det var en annan vara i beställningen som försenade leveransen så tog vi bort den och fick blandaren på studs. Perfekt, vi är nöjda. Ännu en av dessa oändliga små detaljer som måste diskuteras, beslutas och beställas.

Vi valde denna lite moderna variant från Tapwell för att bryta av mot allt det ”gulliga” i vårt nya kök. Pärlspont, trägolv och ljusa platsbyggda skåp med infällda luckor blir lite mycket så vi skippar porslinshon, det vita fasade kaklet och blandaren i gammal stil.

Köksblandare Tapwell.

This entry was posted in Vårt eget husbygge. Bookmark the permalink.

Kommentera