Status på bygget med 3 dagar kvar till slutsamråd

Ja, vad ska man säga? Hur ska vi hinna?

Igår lade sambon igen det sista innertaket, och jag målade det med shellack och med BIN. Förresten är jag så trött på BIN och kan egentligen inte rekommendera det. Om det håller vad det lovar är det jättebra men det är helt värdelöst att måla med. Det är som vatten på penseln och rinner och stänker överallt och tar man då mindre på penseln så går det inte att stryka ut. Ett tak kvar sedan är det slut med BIN i mitt liv.

Sambon började också att sätta extra gips på en vägg i vår sommarstuga för att uppnå brandklass EI30. Idag blir han förhoppningsvis klar med det. Jag målade sista lagret på sista väggen i köket igår kväll. Vi har satt upp brandvarnare och spärr till knivlåda. De flesta ritningar är klara och utskrivna. Jag har städat ur två rum och sedan lade dammsugaren av (kanske bara var en full påse men jag var för trött för att kolla). Listan på vad som är kvar är trots allt lång och sambon var uppe och iväg tidigt i morse.

This entry was posted in Vårt eget husbygge. Bookmark the permalink.

Kommentera