Tjoho, klar med universitetet för den här gången!

Idag fick jag äntligen mitt sista intyg från universitetet, skönt! Nu kan jag fokusera på att måla/bygga klart vårt hus, skola in två barn på förskola, starta eget företag, driva turistinformationen i S:t Anna, flytta och två vårdutredningar. Jag är tjänstledig från min anställning under tiden, det är ju tur ;)

Förutom att jag på den senaste kursen inte hade fokus så kan jag varmt rekommendera att studera på distans. Kolla på studera.nu, där kan man söka upp alla utbildningar och se om man fastnar för något. De allra flesta universitet och högskolor är riktigt bra på distansutbildning nuförtiden. Utom den sista då, ingen nämnd. Och så är det förutom kurslitteratur helt gratis, och det är faktiskt helt fantastiskt!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera