Turistinformationen i S:t Anna 2014 och fristående display och förvaring

Nu har jag äntligen fått nyckel och en första överlämning! I år kommer jag att via Föreningen Sankt Anna-bygden och på uppdrag av Söderköpings kommun driva turistinformationen i S:t Anna, vid Nedre Lagnö naturreservat. Så roligt det ska bli!

Snart ska jag vara igång med förberedelser (har redan smygstartat) och planera för sommarens evenemang. Jag hoppas också på att alla företagare i S:t Anna vill berätta för mig vad vi kan göra för dem i sommar, och berätta mer om vad de erbjuder våra besökare. Dessutom ska jag försöka få till en ”butik” där vi säljer lokalt producerat hantverk, mat, souvenirer och inredning med skärgårdstema med mera. Det ska vara helt kostnadsfritt att lämna in sina varor för försäljning så känner du någon i S:t Anna som gör eget hantverk eller annat av intresse för besökare så hör av dig, mailadress finns till höger!

Nu måste jag komma på hur jag ska visa upp varorna utan att behöva göra hål i väggar, för det får man förstås inte göra i det gamla vackra huset som så småningom kanske ska restaureras. Lutande mot vägg kanske:

387ced1fe5e4d421a2a5e34e20bd5612

Eller som det här:
467c127bdd672e59f48a3c1258d10a87

En annan variant som lutar:

hyllan

This entry was posted in Sankt Anna Söderköping. Bookmark the permalink.

Kommentera